Ontspannen portretfoto's voor iedereen.

De fotograaf voor zakelijke portretten en evenfotografie.
Op locatie of in de professionele fotostudio.

Spontane familiefoto’s en pure portretten.
Fotostudio's in Leiden en Nieuwkoop.

.

.

.

.

Waarom kiezen voor Daniëlle?

Ontspannen fotoshoot

Ik zorg ervoor dat je je op je gemak voelt.
Met mijn begeleiding sta jij straks ontspannen voor de camera. Beloofd 🙂

Vertrouwen

Met 15 jaar ervaring en een klantenwaardering van 9,6
kies je voor kwaliteit. Zie ook LinkedIn aanbevelingen en Facebook recensies.

Aanwijzingen

Ervaring voor de camera is niet nodig.
Met de juiste tips en aanwijzingen help ik je om zo voordelig mogelijk op de foto te staan.

Tevreden klanten aan het woord

Charlie

Over fotografie Daniëlle van der Spek

Had a wonderful time working with Daniëlle for my headshots. She went above and beyond to get exactly the shots i wanted. Would thoroughly recommend!

Mirjam Bergervoet

Fotografie Daniëlle van der Spek

Portretfotograaf Daniëlle is een kei in haar vakgebied. Dankzij haar heb ik zakelijke portretfoto's waar ik heel enthousiast over en vooral heel dankbaar voor ben. De ontvangst was hartelijk, het overleg kort maar krachtig en de fotoshoot ronduit gezellig! Het was moeilijk kiezen uit zoveel geslaagde foto's, maar het is gelukt.

Matthew

Over fotografie Daniëlle van der Spek

Really nice to work with and I am very happy with the result of the LinkedIn business photo. Matthew Gatrell - Canon Europe.

René Koenen

Over fotografie Daniëlle van der Spek

Wij zijn met ons bedrijf al jaren klant bij fotograaf Danielle, altijd prima kwaliteit en prettig in de omgang, aanrader!

Rene

Over fotografie Daniëlle van der Spek

Wij zijn met ons bedrijf al jaren klant bij Danielle in Leiden, altijd prima kwaliteit en prettig in de omgang, aanrader! - Rene

Jochem

Over fotografie Daniëlle van der Spek

Aanpak en persoonlijke benadering ben ik zeer tevreden over en het belangrijkste: het zijn foto’s geworden die uitstralen waar ik voor sta. Kan ik iedereen aanbevelen.

Suzie

Over fotografie Daniëlle van der Spek

We gaan binnenkort voor de derde keer in 4 jaar naar Daniëlle toe. Heb er nu al zin in en weet al dat het resultaat supermooi zal zijn.

Rafat

Over Fotografie Danielle van der Spek

Mijn eerste fotoshoot heb ik bij fotograaf Danielle geboekt. Ik wist niet precies hoe ik moest zijn en staan,  het was allemaal nieuw voor me. Maar meteen bij binnenkomst bemerk je als klant een opluchting. De sfeer, haar attitude en tips waren allen behulpzaam. Achteraf ook erg blij met het resultaat!

Over Daniëlle

Ik vind mijn werk als fotograaf geweldig! Ik kan er mijn creativiteit in kwijt en ik ontmoet veel verschillende mensen. Iedere fotoshoot is weer anders en ik kom op veel verschillende locaties.

Bij de Koninklijke Kunstacademie in Den Haag en de Fotovakschool in Amsterdam heb ik de vakopleiding gevolgd. Sindsdien werk ik ruim vijftien jaar als fulltime portret-, bedrijfs- en event fotograaf in de Randstad, met fotostudio's in Nieuwkoop en Leiden.

“Ik sta nooit goed op de foto. Ik vind het niet leuk om op de foto te gaan.” Een veelgehoorde zin tijdens een eerste gesprek met klanten. Achteraf zijn ze vaak positief verrast over de fotoshoot die ze met mij hebben gehad!

Mijn kracht zit in het creëren van een toegankelijke sfeer.

Mijn portretten kenmerken zich door de echtheid. Ik geef subtiele aanwijzingen tijdens de fotosessie zodat het niet geposeerd overkomt.

Om tijdens de fotosessie samen met mijn klant de vertaling te maken van hun persoonlijkheid naar een professioneel portret, dat vind ik het leukste om te doen!

Fotograaf Danielle van der Spek zelfportret

Contact

Toegankelijke en ontspannen portretfotografie. In de fotostudio of op locatie. Zakelijk en particulier. Ik hoor graag wat jouw wensen zijn.

Voer a.u.b. uw naam in
Vul alstublieft een bericht in.

Vragen, ideeën, even samen sparren?
Bel mij gerust!

Adres Fotostudio
Bedrijfsweg 23
2421 LE Nieuwkoop

Gratis parkeren

Werkgebied o.a. Nieuwkoop, Leiden, Alphen aan den Rijn, Amsterdam, Utrecht, Den Haag, Rotterdam

0648276805
info@fotografiedaniellevanderspek.nl

VOLG MIJ

FOTOSHOOT INPLANNEN