Portretfotograaf Nieuwkoop en Leiden

Zoek je een portretfotograaf voor een zakelijk portret of heb je een eventfotograaf nodig? Zakelijke portretten, bedrijfsfotografie, sfeerfoto's, eventfotografie en LinkedIn profielfoto's. Altijd een duidelijke All in prijs en snelle levering van de foto's. Klik hier .

Zoek je een fotograaf voor een ongedwongen familie fotoshoot of voor een onvergetelijke zwangerschapsfotoshoot? Klik hier .

.

.

.

.

Waarom kiezen voor Daniëlle?

Krachtige portretfoto's

Kies je voor een krachtig portret met een sterke uitstraling of juist voor een ongedwongen en toegankelijke stijl? Samen bekijken we wat voor jou het beste werkt.

Waardering

Bekijk reviews op Facebook en LinkedIn en lees waarom klanten mij als portretfotograaf kozen voor hun fotosessie. Met een topscore van gemiddeld 9,4 op Trustoo.

Ervaring

De full-time portretfotograaf in Nieuwkoop en Leiden. Met vijftien jaar ervaring. Werkzaam in heel de Randstad met klanten uit Rotterdam, Den Haag, Amsterdam en Utrecht.

Tevreden klanten aan het woord

Charlie

Over fotografie Daniëlle van der Spek

Had a wonderful time working with Daniëlle for my headshots. She went above and beyond to get exactly the shots i wanted. Would thoroughly recommend!

Mirjam Bergervoet

Fotografie Daniëlle van der Spek

Portretfotograaf Daniëlle is een kei in haar vakgebied. Dankzij haar heb ik zakelijke portretfoto's waar ik heel enthousiast over en vooral heel dankbaar voor ben. De ontvangst was hartelijk, het overleg kort maar krachtig en de fotoshoot ronduit gezellig! Het was moeilijk kiezen uit zoveel geslaagde foto's, maar het is gelukt.

Matthew

Over fotografie Daniëlle van der Spek

Really nice to work with and I am very happy with the result of the LinkedIn business photo. Matthew Gatrell - Canon Europe.

René Koenen

Over fotografie Daniëlle van der Spek

Wij zijn met ons bedrijf al jaren klant bij fotograaf Danielle, altijd prima kwaliteit en prettig in de omgang, aanrader!

Rene

Over fotografie Daniëlle van der Spek

Wij zijn met ons bedrijf al jaren klant bij Danielle in Leiden, altijd prima kwaliteit en prettig in de omgang, aanrader! - Rene

Jochem

Over fotografie Daniëlle van der Spek

Aanpak en persoonlijke benadering ben ik zeer tevreden over en het belangrijkste: het zijn foto’s geworden die uitstralen waar ik voor sta. Kan ik iedereen aanbevelen.

Suzie

Over fotografie Daniëlle van der Spek

We gaan binnenkort voor de derde keer in 4 jaar naar Daniëlle toe. Heb er nu al zin in en weet al dat het resultaat supermooi zal zijn.

Rafat

Over Fotografie Danielle van der Spek

Mijn eerste fotoshoot heb ik bij fotograaf Danielle geboekt. Ik wist niet precies hoe ik moest zijn en staan,  het was allemaal nieuw voor me. Maar meteen bij binnenkomst bemerk je als klant een opluchting. De sfeer, haar attitude en tips waren allen behulpzaam. Achteraf ook erg blij met het resultaat!

Over Daniëlle

Na de vakopleiding aan de Fotovakschool Amsterdam te hebben gevolgd, werk ik ruim vijftien jaar als fulltime portret-, bedrijfs- en event fotograaf in de omgeving van Nieuwkoop en Leiden.

“Ik sta nooit goed op de foto. Ik vind het niet leuk om op de foto te gaan.” Een veelgehoorde zin tijdens een eerste gesprek met klanten. Achteraf zijn ze vaak positief verrast over de fotoshoot die ze bij mij hebben gehad!

Mijn kracht zit in het creëren van de juiste sfeer.

Mijn portretten kenmerken zich door de echtheid. Ik geef subtiele aanwijzingen tijdens de fotosessie zodat het niet geposeerd overkomt.

Om tijdens de fotosessie samen met mijn klant de vertaling te maken van hun persoonlijkheid naar een (professioneel) portret, dat vind ik het leukste om te doen!

portretfotograaf Nieuwkoop Leiden

Contact

Heb je een fotograaf nodig voor bijvoorbeeld een mooie (zakelijke) portretfoto of een fotoreportage van een evenement? Of voor een andere soort fotografie? Neem gerust contact op voor meer informatie, ik help je graag!

Voer a.u.b. uw naam in
Vul alstublieft een bericht in.

Vragen, ideeën, even samen sparren?
Bel mij gerust!

Adres Fotostudio
Handelsweg 2
Nieuwkoop

Gratis parkeren

Werkgebied o.a. Nieuwkoop, Leiden, Alphen aan den Rijn, Amsterdam, Utrecht, Den Haag, Rotterdam

0648276805
info@fotografiedaniellevanderspek.nl

VOLG MIJ

FOTOSHOOT INPLANNEN