Portretfotograaf Danielle met haar camera

FOTOGRAAF DANIËLLE VAN DER SPEK


Persoonlijk & betrokken
✓ Kies voor kwaliteit ✓ 5 sterren reviews ✓ 100% klanttevredenheid ✓ 15 jaar ervaring

Van zakelijk portret tot familiefotoshoot: als portretfotograaf koester ik de interactie met echte mensen. Ik ben nieuwsgierig naar de persoon voor mijn camera – wat maakt jou uniek?


 • "Lieve Daniëlle, heel erg bedankt voor de leuke en fijne samenwerking!! Ik had bepaalde wensen en verwachtingen, deze heb je meer dan maar dan ook meer dan waargemaakt. Ben heel erg blij met de zakelijke portretten en voor een nieuwe fotoshoot in de toekomst kom ik zeker bij je terug! Liefs."
  Anita Plaisier Gangapersad
  Anita Plaisier Gangapersad
 • "Het was een soort feestje om bij Daniëlle te zijn. Ze behandelde mij als een VIP. Zo ging ik me ook voelen. En juist dat gevoel wist Daniëlle op een vakkundige manier vast te leggen!"
  Jenneke ten Brinke
  Jenneke ten Brinke
 • "Niet alleen een geweldige fotograaf, maar ook een prachtig mens! Ik voelde me zeer op mijn gemak en verwelkomd door Daniëlle, ik kan haar werk absoluut aanbevelen!"
  Ana Carolina Conde
  Ana Carolina Conde

Van zakelijk portret tot familiefotoshoot

PLAN DIRECT JOUW AFSPRAAK IN

Welkom op mijn homepage!


Gevestigd en werkzaam in de randstad

Veelzijdige topfotograaf

 

Of je nu komt voor een zakelijk portret of een familiefoto, ik leg jouw verhaal vast met persoonlijke aandacht en zorg. Je bent bij mij geen nummertje; ik zorg ervoor dat je 100% tevreden bent met zowel de ervaring als het resultaat.

 

“Danielle luistert echt naar wat je wilt en zorgt ervoor dat je je op je gemak voelt tijdens de fotoshoot. Haar passie voor fotografie zie je terug in de kwaliteit van haar werk!” – Sarah K.

 

100 % tevredenheidsgarantie

 

Kies je voor Daniëlle, dan kies je voor 15 jaar ervaring en een garantie op kwaliteit en tevredenheid. Mijn werk wordt gewaardeerd met talloze 5-sterren reviews en LinkedIn aanbevelingen. Tevreden klanten gingen je voor en bevestigen mijn toewijding aan het leveren van uitstekende resultaten en een geweldige ervaring.

 

Van Spanning naar Zelfvertrouwen

 

Veel mensen vinden poseren spannend en zeggen vaak: “Ik sta nooit goed op de foto.” Geen zorgen! Ervaring met poseren is bij mij niet nodig. Met de juiste aanwijzingen en een fijne sfeer in de studio help ik je van spanning naar zelfvertrouwen. Door mijn oprechte interesse ontstaat er vanzelf een connectie, essentieel voor een goed portret. Je zult zien dat het zelfs gezellig en leuk is!

 

“Fijne fotograaf die je op je gemak stelt tijdens het schieten van de foto’s, daarnaast doet zij er alles aan om het gewenste resultaat neer te zetten.” – Fleur 


Specialist in zakelijke portretten

Kies voor kwaliteit en val op met professionele zakelijke portretten die een krachtige eerste indruk maken. Of het nu voor LinkedIn, je website, intranet of publicaties is, ik denk met je mee en begeleid je. Ik zorg dat je vol vertrouwen en ontspannen voor de camera staat. Samen zorgen we ervoor dat je de juiste indruk achterlaat. 

Meer informatie

Fotografie voor zakelijke branding

zwangere vrouw fotoshoot

Zwangerschapsfotoshoot

Ontdek de magie van zwangerschapsfotografie in een professionele fotostudio. De prachtige belichting accentueert jouw buik op betoverende wijze. Danielle stelt je op je gemak en weet je veranderende lichaam prachtig vast te leggen met licht en schaduw. Een unieke tijd in je leven verdient unieke foto’s!

Info Zwangerschapsfotoshoot


portret van drie zussen in de fotostudio

Familiefotoshoot

Voor een familie- of gezinsfoto ben je bij Danielle aan het juiste adres. Volwassenen worden ontspannen vastgelegd, kinderen krijgen de juiste begeleiding en mogen zichzelf zijn. De sfeer is ontspannen voor een fijne ervaring voor het hele gezin. Danielle levert topkwaliteit, zodat je een kunstwerk krijgt waar je jarenlang van geniet. Of het nu speelse kinderportretten zijn of hartverwarmende familiefoto’s, zij legt vast wat familie voor jullie betekent. In de fotostudio of buiten in de natuur, alles is mogelijk!

Info familiefoto


Boudoir Fotoshoot

Ervaar de schoonheid van sensuele boudoirfotografie! In een veilige studio-omgeving begeleid ik jou met professionele aanwijzingen, zodat je je comfortabel voelt voor de camera. Met professionele visagie en mijn vrouwelijke perspectief leg ik jouw natuurlijke schoonheid vast. Of je nu jezelf wilt verwennen of je partner wilt verrassen, twijfel niet langer. Jij hebt de regie over jouw fotosessie en samen creëren we tijdloze en prachtige beelden die jouw unieke kracht en zelfverzekerdheid laten zien.

Info Boudoirfotoshoot

Prachtige Kinderportretten

Ervaar meer dan alleen een foto: een waar kunstwerk voor aan de muur! Leg de speelsheid, nieuwsgierigheid en onschuld van je kind vast met prachtige kinderportretten van hoge kwaliteit. Als ervaren kinderfotograaf zorg ik ervoor dat jouw kinderen zich op hun gemak voelen voor de camera. Met mijn unieke aanpak en jarenlange ervaring begrijp ik wat ze nodig hebben om zichzelf te zijn. Zo creëren we authentieke en levendige beelden die jouw kinderen echt laten stralen. Deze persoonlijke kunstwerken hang je met trots aan de muur en koester je voor altijd.

Info Kinderportret

Neem direct contact met mij op

Bel Daniëlle
× Stel je vraag via Whatsapp