Portretfotograaf Danielle met haar camera

FOTOGRAAF DANIËLLE VAN DER SPEK


Persoonlijk & betrokken

Als portretfotograaf koester ik de interactie met echte mensen. Ik ben nieuwsgierig naar de persoon voor mijn camera – wat maakt jou uniek?


Zakelijk portret

Maak een verbluffende eerste indruk met professionele zakelijke foto’s die jouw LinkedIn-profiel of website naar een hoger niveau tillen en je onderscheiden van de massa.

Familie fotoshoot

Leg kostbare momenten vast en creëer blijvende herinneringen met een familiefotoshoot vol spontaniteit, en ongedwongen plezier. Een onvergetelijke ervaring voor het hele gezin!

Diverse fotosessies

Van een ontroerende zwangerschapsfotoshoot tot speelse kinderportretten, huisdierenfoto’s of intieme boudoirfotoshoot elk beeld met liefde en aandacht gefotografeerd.

 • "Lieve Daniëlle, heel erg bedankt voor de leuke en fijne samenwerking!! Ik had bepaalde wensen en verwachtingen, deze heb je meer dan maar dan ook meer dan waargemaakt. Ben heel erg blij met de zakelijke portretten en voor een nieuwe fotoshoot in de toekomst kom ik zeker bij je terug! Liefs."
  Anita Plaisier Gangapersad
  Anita Plaisier Gangapersad
 • "Het was een soort feestje om bij Daniëlle te zijn. Ze behandelde mij als een VIP. Zo ging ik me ook voelen. En juist dat gevoel wist Daniëlle op een vakkundige manier vast te leggen!"
  Jenneke ten Brinke
  Jenneke ten Brinke
 • "Niet alleen een geweldige fotograaf, maar ook een prachtig mens! Ik voelde me zeer op mijn gemak en verwelkomd door Daniëlle, ik kan haar werk absoluut aanbevelen!"
  Ana Carolina Conde
  Ana Carolina Conde

Welkom op mijn homepage!

IK BEN DANIELLE VAN DER SPEK, EEN VEELZIJDIGE FOTOGRAAF MET EEN UNIEKE AANPAK.

Of je nu voor een zakelijke fotoshoot of een familieportret komt, ik sta klaar om jouw verhaal vast te leggen, met persoonlijke aandacht en zorg.

Bij mij staat de persoon achter de lens centraal, en ervaring met poseren is niet nodig. Ik help je graag over de drempel van spanning naar zelfvertrouwen, en door mijn oprechte interesse ontstaat er altijd een connectie die essentieel is voor het vastleggen van een goed portret.

Mijn focus ligt niet alleen op uiterlijke schoonheid, maar ook op het creëren van een betekenisvolle ervaring. Vertel me wie jij bent, en laten we samen een unieke fotosessie creëren die jouw persoonlijkheid weerspiegelt.

familie fotoshoot door danielle van der spek
glamour fotoshoot

Zakelijke Fotoshoot

Investeer in jouw zakelijke profiel. Of je nu een ervaren professional bent die zijn website wil upgraden of een nieuwkomer die een sterke eerste indruk wil maken met een LinkedIn-profielfoto, ik sta voor je klaar om je te begeleiden. Ik zorg ervoor dat je vol vertrouwen en ontspannen voor de camera staat.

Elk beeld is authentiek en representatief omdat ik de tijd neem om jou te leren kennen. Jouw zakelijke portretfoto is de eerste kennismaking, dus laten we ervoor zorgen dat je de juiste indruk achterlaat.

Familie fotoshoot

Ben je op zoek naar een fotograaf voor een spontane en ongedwongen familiefotoshoot? Bij mij krijg je meer dan alleen mooie foto’s; je krijgt een onvergetelijke ervaring waar je nog lang van zult genieten. Van speelse kinderportretten tot hartverwarmende momenten, ik leg de essentie vast van wat familie voor jou betekent. Of het nu binnen in de fotostudio is of buiten in de natuur, alles is mogelijk!

Zwangerschaps fotoshoot

Ontdek de magie van zwangerschapsfotografie. Prachtige belichtingen accentueren jouw buik op betoverende wijze. Elke foto wordt een kunstwerk, een bijzondere herinnering aan jouw zwangerschap.

Boudoir Fotoshoot

Stap in de wereld van zelfvertrouwen en sensualiteit met mijn boudoir fotosessies. In een veilige en vertrouwde studio-omgeving begeleid ik jou met de juiste aanwijzingen, zodat jij je op je gemak voelt en straalt voor de camera. Met professionele visagie en een vrouwelijke fotograaf die jouw natuurlijke schoonheid naar voren brengt, creëren we tijdloze en prachtige beelden die jouw unieke kracht en zelfverzekerdheid weerspiegelen.

Prachtige Kinderportretten


Leg de speelsheid, nieuwsgierigheid en onschuld van je kind vast met prachtige kinderportretten. Met mijn unieke aanpak en jarenlange ervaring als kinderfotograaf zorg ik ervoor dat jouw kinderen zich op hun gemak voelen voor de camera. Ik begrijp wat ze nodig hebben om zich vrij te voelen en zichzelf te zijn, waardoor we authentieke en levendige beelden kunnen vastleggen. De resultaten zijn meer dan alleen foto’s; het zijn prachtige persoonlijke kunstwerken die je trots aan de muur kunt hangen en voor altijd koestert.

Ik geloof dat elk moment een verhaal te vertellen heeft. Daarom ben ik hier om dat verhaal met liefde, creativiteit en vakmanschap vast te leggen. Met Fotografie Danielle van der Spek krijg je niet alleen foto’s; je krijgt tijdloze kunstwerken doordrenkt met betekenis en emotie.

Klaar om de magie van beeldvorming te ervaren? Neem contact op voor een fotosessie op maat en laat mij jouw verhaal vertellen door middel van prachtige fotografie.

× Stel je vraag via Whatsapp