Ruim tien jaar de fotograaf voor particulieren en bedrijven in de randstad.

Centraal gelegen fotostudio, gratis parkeren.

Hoge kwaliteit, een persoonlijke benadering en een ontspannen fotoshoot voor iedereen
Specialist in zakelijke portretten.

.

.

.

.

Waarom kiezen voor Daniëlle?

Persoonlijk

Verwacht kwaliteit. Ik doe alles zelf, van de fotoshoot tot de nabewerking. Ik ben er voor jou tijdens de fotoshoot om je te begeleiden zodat je zo mooi mogelijk op de foto staat.

Waardering

Lees de positieve reviews op Facebook, LinkedIn en in mijn gastenboek en hoor van mijn klanten waarom zij een fotosessie in mijn fotostudio in Leiden aanbevelen.

Ervaring

Al ruimt tien jaar de portret specialist met klanten uit Leiden, Den Haag, Amsterdam en Utrecht. Ik heb ruim 15 jaar ervaring als professioneel fotograaf.

Veel tevreden klanten gingen je voor

Charlie

Over fotografie Daniëlle van der Spek

Had a wonderful time working with Daniëlle for my headshots. She went above and beyond to get exactly the shots i wanted. Would thoroughly recommend!

Mirjam

Fotografie Daniëlle van der Spek

Daniëlle is een kei in haar vakgebied. Dankzij haar heb ik zakelijke foto's waar ik heel enthousiast over en vooral heel dankbaar voor ben. De ontvangst was hartelijk, het overleg kort maar krachtig en de fotoshoot ronduit gezellig! Het was moeilijk kiezen uit zoveel geslaagde foto's, maar het is gelukt. - Mirjam Bergervoet

Matthew

Over fotografie Daniëlle van der Spek

Really nice to work with and I am very happy with the result of the LinkedIn business photo. Matthew Gatrell - Canon Europe.

René

Over fotografie Daniëlle van der Spek

Wij zijn met ons bedrijf al jaren klant bij Danielle, altijd prima kwaliteit en prettig in de omgang, aanrader! René Koenen.

Rene

Over fotografie Daniëlle van der Spek

Wij zijn met ons bedrijf al jaren klant bij Danielle in Leiden, altijd prima kwaliteit en prettig in de omgang, aanrader! - Rene

Jochem

Over fotografie Daniëlle van der Spek

Aanpak en persoonlijke benadering ben ik zeer tevreden over en het belangrijkste: het zijn foto’s geworden die uitstralen waar ik voor sta. Kan ik iedereen aanbevelen. - Jochem

Suzie

Over fotografie Daniëlle van der Spek

We gaan binnenkort voor de derde keer in 4 jaar naar Daniëlle toe. Heb er nu al zin in en weet al dat het resultaat supermooi zal zijn. - Suzie

Rafat

Over Fotografie Danielle van der Spek

Mijn eerste fotoshoot heb ik bij fotograaf Danielle geboekt. Ik wist niet precies hoe ik moest zijn en staan,  het was allemaal nieuw voor me. Maar meteen bij binnenkomst bemerk je als klant een opluchting. De sfeer, haar attitude en tips waren allen behulpzaam. Achteraf ook erg blij met het resultaat!

Over Daniëlle

“Ik sta nooit goed op de foto. Ik vind het niet leuk om op de foto te gaan.”
Veel van mijn klanten noemen één van deze zinnen in ons eerste gesprekje.

Dezelfde klanten zijn achteraf altijd enorm enthousiast over de ervaring die ze bij mij hebben gehad!

Mijn kracht zit in het creëren van de juiste sfeer. Al binnen enkele minuten na binnenkomst zie ik mensen ontspannen.

Mijn portretten kenmerken zich door de echtheid. Ik geef subtiele aanwijzingen tijdens de fotosessie waarbij ik van de persoon zelf uitga. Het mag nooit geposeerd overkomen.

Om tijdens de fotosessie samen met mijn klant de vertaling te maken van hun persoonlijkheid naar een professioneel portret, dat vind ik het leukste om te doen!

Sinds vorig jaar woon ik in het fotogenieke Noorden.

Ik heb inmiddels ruim tien jaar lang een fotostudio in Leiden en vanaf 1 mei ga ik deze voortzetten in Nieuwkoop.

Naast het fotograferen in mijn studio kom ik veel bij bedrijven op locatie. Daardoor werk ik met veel verschillende soorten mensen en die afwisseling vind ik geweldig.

Fotograaf Danielle van der Spek

Contact

Heb je een vraag of wil je eerst (telefonisch) kennismaken? Ik hoor graag van je! Ik denk met je mee om te ontdekken wat voor soort fotoshoot bij jou past. - Fotograaf Danielle

Voer a.u.b. uw naam in
Vul alstublieft een bericht in.

Vragen, ideeën, even samen sparren?
Bel mij gerust!

Adres Fotostudio
Handelsweg 2
Nieuwkoop

Gratis parkeren

0648276805
info@fotografiedaniellevanderspek.nl

VOLG MIJ

FOTOSHOOT INPLANNEN