Fotograaf Danielle van der Spek in de bergen

Ik ben Daniëlle van der Spek


Als portretfotograaf koester ik de interactie met echte mensen. Ik ben nieuwsgierig naar de persoon voor mijn camera - wat maakt jou uniek?

Portretfotograaf

Van een zakelijke fotoshoot tot een ongedwongen familiefoto: kies voor kwaliteit en persoonlijke service.

Foto bewerking

Jouw foto’s worden zorgvuldig en professioneel gefinetuned: aandacht in elk detail.

Waardering

Klanten waarderen de persoonlijke aanpak en hoge kwaliteit van de fotoshoot met gemiddeld vijf sterren!

Laat zien wie je bent, stralend en authentiek


Van een zakelijke fotoshoot
tot een ongedwongen familiefoto.
Jouw verhaal, mijn passie voor kwaliteit.

Welkom op mijn homepage!

IK BEN DANIELLE VAN DER SPEK, EEN VEELZIJDIGE FOTOGRAAF MET EEN UNIEKE AANPAK.

Of je nu voor een zakelijke fotoshoot of een familieportret komt, ik sta klaar om jouw verhaal vast te leggen.

Bij mij staat de persoon achter de lens centraal, en ervaring met poseren is niet nodig. Ik help je graag over de drempel van spanning naar zelfvertrouwen, en door mijn oprechte interesse ontstaat er altijd een connectie die essentieel is voor het vastleggen van een goed portret.

Mijn focus ligt niet alleen op uiterlijke schoonheid, maar ook op het creëren van een betekenisvolle ervaring. Vertel me wie jij bent, en laten we samen een unieke fotosessie creëren die jouw persoonlijkheid weerspiegelt.

 • "Niet alleen een geweldige fotograaf, maar ook een prachtig mens! Ik voelde me zeer op mijn gemak en verwelkomd door Daniëlle, ik kan haar werk absoluut aanbevelen!"
  Ana Carolina Conde
  Ana Carolina Conde
 • "Twee jaar geleden heb ik een zakelijk portret door Daniëlle laten maken, waarover ik zeer tevreden was. Onlangs opnieuw geweest, maar nu voor een familieportret met mijn zusjes. En... wederom vakwerk! Daniëlle weet ontspannen sfeer te creëren en toch verbluffende resultaten te behalen. Aanrader voor iedereen!"
  Jacqueline van der Geer
  Jacqueline van der Geer
 • "Lieve Daniëlle, heel erg bedankt voor de leuke en fijne samenwerking!! Ik had bepaalde wensen en verwachtingen, deze heb je meer dan maar dan ook meer dan waargemaakt. Ben heel erg blij met de zakelijke portretten en voor een nieuwe fotoshoot in de toekomst kom ik zeker bij je terug! Liefs."
  Anita Plaisier Gangapersad
  Anita Plaisier Gangapersad

Zakelijke Fotoshoot

Investeer in jouw zakelijke profiel. Of je nu een ervaren professional bent die zijn website wil upgraden of een nieuwkomer die een sterke eerste indruk wil maken met een LinkedIn-profielfoto, ik sta voor je klaar om je te begeleiden. Ik zorg ervoor dat je vol vertrouwen en ontspannen voor de camera staat.

Elk beeld is authentiek en representatief omdat ik de tijd neem om jou te leren kennen. Jouw zakelijke portretfoto is de eerste kennismaking, dus laten we ervoor zorgen dat je de juiste indruk achterlaat.

Familie fotoshoot

Ben je op zoek naar een fotograaf voor een spontane en ongedwongen familiefotoshoot? Bij mij krijg je meer dan alleen mooie foto’s; je krijgt een onvergetelijke ervaring waar je nog lang van zult genieten. Van speelse kinderportretten tot hartverwarmende momenten, ik leg de essentie vast van wat familie voor jou betekent. Of het nu binnen in de fotostudio is of buiten in de natuur, alles is mogelijk!

Zwangerschaps fotoshoot

Ontdek de magie van zwangerschapsfotografie. Prachtige belichtingen accentueren jouw buik op betoverende wijze. Elke foto wordt een kunstwerk, een bijzondere herinnering aan jouw zwangerschap.

Boudoir Fotoshoot

Stap in de wereld van zelfvertrouwen en sensualiteit met mijn boudoir fotosessies. In een veilige en vertrouwde studio-omgeving begeleid ik jou met de juiste aanwijzingen, zodat jij je op je gemak voelt en straalt voor de camera. Met professionele visagie en een vrouwelijke fotograaf die jouw natuurlijke schoonheid naar voren brengt, creëren we tijdloze en prachtige beelden die jouw unieke kracht en zelfverzekerdheid weerspiegelen.

Prachtige Kinderportretten


Leg de speelsheid, nieuwsgierigheid en onschuld van je kind vast met prachtige kinderportretten. Met mijn unieke aanpak en jarenlange ervaring als kinderfotograaf zorg ik ervoor dat jouw kinderen zich op hun gemak voelen voor de camera. Ik begrijp wat ze nodig hebben om zich vrij te voelen en zichzelf te zijn, waardoor we authentieke en levendige beelden kunnen vastleggen. De resultaten zijn meer dan alleen foto’s; het zijn prachtige persoonlijke kunstwerken die je trots aan de muur kunt hangen en voor altijd koestert.

Ik geloof dat elk moment een verhaal te vertellen heeft. Daarom ben ik hier om dat verhaal met liefde, creativiteit en vakmanschap vast te leggen. Met Fotografie Danielle van der Spek krijg je niet alleen foto’s; je krijgt tijdloze kunstwerken doordrenkt met betekenis en emotie.

Klaar om de magie van beeldvorming te ervaren? Neem contact op voor een fotosessie op maat en laat mij jouw verhaal vertellen door middel van prachtige fotografie.

× Stel je vraag via Whatsapp