COVID-19 Protocol Fotografie Sector 19 december 2021

Wij maken er u op attent dat wij als fotostudio extra maatregelen hebben moeten treffen om de fotosessie op een veilige manier te kunnen doen volgens de richtlijnen van het RIVM. Wij werken volgens het Covid-19 protocol voor de fotografiesector. Dankzij onderstaande maatregelen mag ik op dit moment blijven fotograferen.

-Als u of iemand in uw gezin verkouden is, hoest, kortademig is of koorts heeft dan komt u niet naar de fotostudio. U kunt uzelf tot uiterlijk 3 uur voorafgaand aan de fotosessie afmelden via 0648276805. Alleen op deze manier kunt u kosteloos een nieuwe fotosessie inplannen binnen 2 maanden. Wanneer u zich later dan 3 uur van tevoren afmeldt brengen wij 50% van de fotosessie in rekening.

-Wij werken met een aangepaste planning zodat de klanten elkaar niet tegen komen.

-Na iedere fotosessie maken wij de fotostudio schoon.

-De fotograaf houdt 1,5 meter afstand en draagt een mondkapje.

-Bij groepsfoto’s fotograferen wij op dit moment alleen mensen die in hetzelfde huishouden wonen. Helaas is het nu even niet mogelijk om met leden van een ander gezin op de foto te gaan, mits jonger dan 13 jaar.

-De visagiste mag op dit moment helaas niet werken.

-Alleen de mensen die op de foto gaan zijn toegestaan om in de fotostudio aanwezig te zijn. Bij kinderen mag er 1 begeleider mee naar binnen.

-U dient een mondkapje te dragen tijdens de momenten dat we geen foto’s maken. Uiteraard gaat u op de foto zonder mondkapje.

-Zorg dat u uiterlijk 5 minuten van tevoren aanwezig bent zodat we zo min als mogelijk tijd verliezen tijdens de fotosessie. Wanneer u 10 minuten na aanvangstijd nog niet aanwezig bent rekenen wij 50% van de kosten van de fotosessie aan u door. U kunt dan een nieuwe afspraak inplannen.

Mocht u hier vragen over hebben dan kunt u mij altijd bellen, mailen of appen.

Ondanks bovenstaande maatregelen zult u zien dat ik een ontspannen en leuke fotosessie voor u kan verzorgen. Klanten zijn erg enthousiast over mijn manier van werken en vinden het juist in deze tijd een leuke afleiding om mooie foto’s van zichzelf te laten maken.

Laat een reactie achter