FAMILIE l FOTOSHOOT l NIEUWKOOP l LEIDEN

Fotoshoot familie in Nieuwkoop of Leiden

Zoek je een fotograaf voor een spontane en ongedwongen familie fotoshoot? Danielle van der Spek is al bijna vijftien jaar de familie fotograaf in Nieuwkoop en Leiden.

Spontane en ongedwongen fotoshoot

Geen saaie familie fotoshoot maar juist lekker enthousiast en vrolijk. Er is tijdens de familie fotoshoot volop aandacht voor de kinderen want als zij het naar hun zin hebben komt het met de fotoshoot helemaal goed. Zie het niet alleen als een mooie herinnering maar ook aan een leuk uitje om elkaar te doen!

Fotoshoot in Nieuwkoop en Leiden

In de eerste plaats kun je voor een familie fotoshoot terecht in mijn fotostudio in Nieuwkoop. Daarnaast is er de mogelijkheid om buiten een familie fotoshoot te maken in een rustig park direct naast de fotostudio in Nieuwkoop.
In de twee plaats fotografeer ik veel in Leiden op locatie. Bovendien heb ik in Leiden op aanvraag een fotostudio tot mijn beschikking.

Coaching

De meesten vinden een familie fotoshoot leuk om te doen maar voor sommigen kan het erg spannend zijn. Door middel van het creëren van de juiste sfeer stel ik jullie op je gemak opdat we ongedwongen familie portretten kunnen maken. Door middel van subtiele aanwijzingen help ik je om zo goed mogelijk op de foto te staan. Bovendien heb ik allerlei trucjes om jonge kindjes af te leiden tijdens de familie fotoshoot. Tenslotte heb ik inmiddels vijftien jaar ervaring als professioneel portretfotograaf.

Werkwijze

Jouw familie fotoshoot plan je gemakkelijk zelf in via de online agenda. Vervolgens bel ik je op om eerst even kennis te maken en jouw wensen te bespreken. Wil je bijvoorbeeld in de fotostudio in Nieuwkoop of Leiden jouw familie fotoshoot laten maken? Of kies je daarentegen voor een mooie buitenlocatie? Nadat de fotosessie heeft plaats gevonden ontvang je vervolgens een ruime selectie lage resolutie foto’s per mail. Zodoende kun je zelf jouw favoriete foto’s uitkiezen. Daarbij kun je uiteraard rekenen op mijn advies. Vervolgens worden de foto’s geperfectioneerd. Dat ene pukkeltje en eventuele glimplekjes in het gezicht werk ik ten slotte netjes weg.

Zwanger

Gefeliciteerd met jouw zwangerschap! Wat een bijzonder moment om vast te laten leggen tijdens een zwangerschapsfotosessie in de fotostudio.

Voel je je onzeker over jouw veranderde uiterlijk? Maak je geen zorgen want met de juiste belichting zorg ik ervoor dat ieder lijf prachtig op de foto staat. Door te spelen met licht en schaduw komt het accent op jouw buik te liggen. En op jouw prachtige uitstraling want zwangere vrouwen stralen enorm veel kracht uit!

Kies voor stoere en pure foto’s waardoor je achteraf trots terug kunt kijken naar jouw zwangerschap. Ik begeleid je met subtiele aanwijzingen zodat je zo mooi mogelijk op de foto staat. Gun jezelf deze unieke ervaring en plan jouw zwangerschapsfotohoot vandaag nog in via de online agenda. Of bel mij even op om alvast kennis te maken, dat vind ik alleen maar leuk!

Fine Art portretten

Wil je echt iets unieks? Kies voor een Fine Art fotoshoot.
Deze fotoshoot is voor mannen of vrouwen die graag een keer een echt gaaf portret van zichzelf willen hebben.
Visagie is bij deze fotoshoot altijd inbegrepen.
Van tevoren hebben we contact met elkaar om de juiste sfeer van de fotoshoot te bepalen. Ook bespreken we hierbij de kledingkeuze. We nemen tijdens de fotoshoot ruim de tijd om de mooiste belichtingen te creëren.
Denk aan Glamourfoto's die je in magazines ziet. Of misschien wil je graag stijlvolle naaktfoto's laten maken, of een spannende fotoshoot in lingerie. Heb je een idee? Of nog helemaal niet? Bel Daniëlle gerust een keer op en laat je verrassen door de ideeën en creativiteit!

Huisdier

Een originele en opvallende foto van jouw geliefde huisdier als kunstwerk aan de muur,
hoe leuk is dat! Maak je geen zorgen dat ze niet stil zitten, dat deden de honden en
katten die je in mijn portfolio ziet ook niet. Met geduld en snel handelen weet ik precies
het juiste moment te pakken om een fantastische foto te maken van jouw huisdier. Vertrouw op mij en ik ga de uitdaging graag aan!

Vragen, ideeën, even samen sparren?
Bel mij gerust!

Adres Fotostudio
Bedrijfsweg 23
2421 LE Nieuwkoop

Gratis parkeren

Werkgebied o.a. Nieuwkoop, Leiden, Alphen aan den Rijn, Amsterdam, Utrecht, Den Haag, Rotterdam

0648276805
info@fotografiedaniellevanderspek.nl

VOLG MIJ

FOTOSHOOT INPLANNEN