Klik op een categorie hieronder om het betreffende portfolio te bekijken


Familie

Wat word ik blij van foto’s waar emotie en liefde in zit! Niet te geposeerd maar juist ontspannen en spontaan. Pure momenten die worden vastgelegd in de fotostudio waarbij de juiste sfeer ervoor zorgt dat je lekker jezelf kunt zijn.

Ik begeleid jullie tijdens de fotosessie met kleine aanwijzingen zodat iedereen er goed op staat. Er is natuurlijk volop aandacht voor de kinderen want als zij het naar hun zin hebben komt het met de fotosessie helemaal goed. Zie het als een leuk uitje om met elkaar te ondernemen. Met als bonus waanzinnig mooie foto’s als herinnering aan een bijzondere tijd in jullie leven.

In de fotostudio hangen voorbeelden van verschillende materialen waarop jouw foto’s het mooiste tot hun recht komen. Ik denk graag met je mee over het juiste materiaal dat past bij jullie sfeer thuis. Ik kan afdrukken van hoge kwaliteit verzorgen zodat je zeker weet dat jouw foto’s nog jarenlang mooi blijven. En kies je liever voor digitale foto’s dan kan dat natuurlijk ook.

Maak nu uw afspraak.

Zwanger

Gefeliciteerd met jouw zwangerschap! Wat een bijzonder moment om vast te laten leggen tijdens een zwangerschapsfotosessie in de fotostudio.

Voel je je onzeker over jouw veranderde uiterlijk? Maak je geen zorgen want met de juiste belichting zorg ik ervoor dat ieder lijf prachtig op de foto staat. Door te spelen met licht en schaduw komt het accent op jouw buik te liggen. En op jouw prachtige uitstraling want zwangere vrouwen stralen enorm veel kracht uit!

Kies voor stoere en pure foto’s waardoor je achteraf trots terug kunt kijken naar jouw zwangerschap. Ik begeleid je met subtiele aanwijzingen zodat je zo mooi mogelijk op de foto staat. Gun jezelf deze unieke ervaring en plan jouw zwangerschapsfotohoot vandaag nog in via de online agenda. Of bel mij even op om alvast kennis te maken, dat vind ik alleen maar leuk!

Fine Art portretten

Wil je echt iets unieks? Kies voor een Fine Art fotoshoot.
Deze fotoshoot is voor mannen of vrouwen die graag een keer een echt gaaf portret van zichzelf willen hebben.
Visagie is bij deze fotoshoot altijd inbegrepen.
Van tevoren hebben we contact met elkaar om de juiste sfeer van de fotoshoot te bepalen. Ook bespreken we hierbij de kledingkeuze. We nemen tijdens de fotoshoot ruim de tijd om de mooiste belichtingen te creëren.
Denk aan Glamourfoto's die je in magazines ziet. Of misschien wil je graag stijlvolle naaktfoto's laten maken, of een spannende fotoshoot in lingerie. Heb je een idee? Of nog helemaal niet? Bel Daniëlle gerust een keer op en laat je verrassen door de ideeën en creativiteit!

Huisdier

Een originele en opvallende foto van jouw geliefde huisdier als kunstwerk aan de muur,
hoe leuk is dat! Maak je geen zorgen dat ze niet stil zitten, dat deden de honden en
katten die je in mijn portfolio ziet ook niet. Met geduld en snel handelen weet ik precies
het juiste moment te pakken om een fantastische foto te maken van jouw huisdier. Vertrouw op mij en ik ga de uitdaging graag aan!

Vragen, ideeën, even samen sparren?
Bel mij gerust!

Adres Fotostudio
Handelsweg 2
Nieuwkoop

Gratis parkeren

0648276805
info@fotografiedaniellevanderspek.nl

VOLG MIJ

FOTOSHOOT INPLANNEN