Mini fotoshoot tijdens open dag ‘De Olm’

Op zaterdag 21 mei 2022 is er een open bedrijvendag op industrieterrein De Olm in Nieuwkoop. Op deze dag zetten diverse bedrijven hun deuren open waardoor je een kijkje achter de schermen kunt nemen. Je kunt bijvoorbeeld bekijken hoe een gezelschapsspel wordt gemaakt van gerecycled plastic. Of ontdek de techniek achter verrekijkers! Maak een ritje in een elektrisch treintje en ontdek hoe groot het industrieterrein is. En neem een kijkje in mijn nieuwe fotostudio in Nieuwkoop tijdens een mini fotoshoot! Kortom, het is een leuk uitje voor jong en oud dus kom je ook gezellig langs?

Tijdens deze dag kun je tegen een aantrekkelijk tarief een mini fotoshoot in de fotostudio laten maken. Na ruim tien jaar lang een fotostudio in het centrum van Leiden te hebben gehad verhuis ik per 1 mei a.s. naar Nieuwkoop! Kom je kennis maken?

Mini fotoshoot €49

  • fotoshoot van 15 minuten in de professionele fotostudio in Nieuwkoop
  • 1 vaste achtergrondkleur
  • 1 fotoafdruk 20x30 cm
  • digitale foto’s in lage resolutie met logo erop
  • maximaal 5 personen
  • afdrukken en digitale foto’s zijn extra te bestellen

Boek een mini fotoshoot voor een mooie gezinsfoto of laat bijvoorbeeld een foto van de kleinkinderen maken voor opa en oma. Kies je voor een gaaf portret van jezelf om je partner mee te verrassen? Of misschien wil je juist een mooie foto van jullie samen laten maken? Of wat dacht je van een foto voor Moederdag?

Er zijn een beperkt aantal plekken beschikbaar. Wil je zeker zijn van een plek? Reserveer vooraf jouw mini-fotoshoot. Dit kan je zelf gemakkelijk inplannen via mijn online agenda op de website. Selecteer de optie 'Mini fotoshoot, helemaal onder aan de keuzelijst. Lukt het niet? Stuur even een Whatsapp, dan help ik je graag.

Laat een reactie achter