Nieuwkoop heeft weer een fotostudio

Door • Nieuwkoops.nl • donderdag 19 mei 2022 om 13:29

Op 1 mei heeft fotograaf Daniëlle van der Spek haar studio in Nieuwkoop geopend. “Mijn kracht zit in het creëren van de juiste sfeer. Al binnen enkele minuten na binnenkomst zie ik mensen ontspannen.”

Na ruim elf jaar een fotostudio te hebben gehad in het centrum van Leiden is ze sinds 1 mei jl verhuisd naar Nieuwkoop. Sinds een jaar woont Daniëlle met haar gezin in Noorden en voelt ze zich er helemaal thuis! “Ik geniet van de vriendelijke mensen, de groene omgeving en natuurlijk het water.”

Het voelde dan ook als een logische stap om ook met haar fotostudio hiernaartoe te verhuizen. Er zit momenteel geen fotostudio in Nieuwkoop dus er zijn hier volop kansen. Ook merkt ze dat Nieuwkoop erg centraal ligt waardoor het klantbereik groot: mensen zijn bereid om een stukje te reizen als de stijl van fotografie ze aanspreekt.

“Mijn stijl als portretfotograaf is toegankelijk, stoer en puur. Het liefste fotografeer ik ‘echte’ mensen, ik vind dat iedereen mooi op de foto kan staan. Juist wanneer klanten zeggen dat ze nooit goed op de foto staan zie ik een leuke uitdaging.”

Wil je tips ontvangen over de omgeving zodat je jouw fotoshoot kunt combineren met een dagje uit? Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Laat een reactie achter