Promo fotoshoot voor een muziekvoorstelling

Ilonka van “De Zingende Koffiemeisjes” belt mij op met de vraag of ik promo foto’s wil maken voor hun nieuwe show. Een professionele muziekvoorstelling voor ouderen in de zorgsector. Samen brainstormen we over onze ideeën en we plannen de afspraak in.

Promo foto’s voor en muziekvoorstelling

De 60’s staan centraal. De meisjes regelen een indrukwekkende oldtimer. Ik weet een mooie locatie in Nieuwkoop voor de fotoshoot en we spreken af tijdens ‘het gouden uur’. Dat is een uur voor zonsondergang waarbij het licht een prachtige gouden gloed krijgt.

Locatie Fotoshoot Nieuwkoopse Plassen

Wat een feestje was dat! De meisjes zagen er prachtig uit, de Ford Mustang stond te stralen en de zon brak door. Binnen korte tijd kunnen we een geweldige serie foto’s maken. We hebben veel bekijks van voorbijgangers die nieuwsgierig mee kijken tijdens de fotoshoot. Zelfs de politie komt enthousiast zwaaiend langsrijden. 

De Zingende Koffiemeisjes

Een uurtje later staat alles erop. Ik kan niet wachten om thuis aan de slag te gaan met het editen van de foto’s! Als de meisjes de foto’s hebben ontvangen krijg ik een leuke mail terug. “Superrrrr gaaf zeg!!! Je hebt echt twee stralende filmsterren van ons gemaakt! Ik wordt zo blij van de foto’s, het geeft me energie en inspiratie, heel goed gedaan Danielle, daar mag je trots op zijn!!” 

De trotse eigenaar met z’n Ford Mustang

Ben je nieuwsgierig hoe ik jou kan helpen aan professionele fotografie voor je bedrijf? Neem vrijblijvend contact met mij op om samen te brainstormen over de mogelijkheden.

1 reactie

 1. De Zingende Koffiemeisjes op september 12, 2022 om 1:53 pm

  Beste Daniëlle,

  Wat een leuke blog heb je gemaakt!
  En nogmaals wat zijn we super blij met jouw mooie foto’s met de gouden gloed.
  Ze zijn echt te gek hoor!!
  En straks als we ze als decor gaan gebruiken gaan veel mensen daarvan mee genieten. We wensen je heel veel succes en plezier met je mooie vak en komen zeker bij je terug!!

  Lieve groet,
  Ilonka en Mariska

Laat een reactie achter