Omdat een zakelijk portret niet saai hoeft te zijn

Zakelijk LinkedIn portret Leiden

Heb je snel een zakelijk portret nodig voor je cv en LinkedIn?
Ik snap dat je snel verder wilt gaan met jouw sollicitatie. Bij mij kun je binnen een paar dagen terecht voor de fotoshoot en ontvang je dezelfde dag nog jouw foto's op de mail.  Ik help je graag snel aan een die nieuwe droombaan.
Geef jouw cv karakter met een professionele foto zodat je positief opvalt tussen al die andere sollicitaties. Je cv of LinkedIn foto is de eerste indruk die potentiële klanten en werkgevers van jou krijgen, daarom is het belangrijk om hier aandacht aan te besteden. Een professioneel portret straalt uit waar je voor staat en wie je bent. Mijn uitdaging is om jouw persoonlijkheid te vertalen naar een professioneel portret. Daarbij stel ik je op je gemak en ik geef de juiste aanwijzingen.  Tot slot is er de mogelijk om de visagiste bij te boeken. Zij zorgt ervoor dat je gezicht zo mooi mogelijk overkomt binnen de studio belichting. Uiteraard op een natuurlijke manier die past bij een zakelijk portret.

Heb je andere wensen? Bijvoorbeeld meerdere medewerkers, bij jullie op locatie of in mijn fotostudio in Leiderdorp? Heb je meerdere foto’s nodig voor jouw website? Ik denk graag met je mee. Neem vrijblijvend contact met mij op zodat we jouw wensen voor een zakelijk portret kunnen bespreken of bekijk direct mijn beschikbaarheid in de online agenda. Lees de positieve reviews op FacebookLinkedIn en in mijn gastenboek en hoor van mijn klanten waarom zij een fotosessie in mijn fotostudio in Leiden aanbevelen.

zakelijke portretfoto danielle van der spek fotografie

Vragen, ideeën, even samen sparren?
Bel mij gerust!

CONTACT

Adres Fotostudio
Industrieweg 12
Zoeterwoude- Rijndijk
Naast Leiden / gratis parkeren
0648276805
info@fotografiedaniellevanderspek.nl

VOLG MIJ

FOTOSHOOT INPLANNEN