Omdat een zakelijk portret niet saai hoeft te zijn

Zakelijk LinkedIn portret Leiden

LinkedIn is jouw online cv en visitekaartje. Dé tool om te netwerken, je zakenrelaties te onderhouden of te solliciteren op jouw droombaan.
Het eerste wat zakenrelaties en potentiële werkgevers op jouw LinkedIn profiel zien is jouw profielfoto.

Hoe zorg jij met jouw profielfoto voor een onvergetelijke eerste indruk?

Met deze eerste indruk bepaal jij hoe je over wilt komen. Professioneel, betrouwbaar, vriendelijk, toegankelijk, kordaat? Het is belangrijk om hier van tevoren goed over na te denken. Aan hand van jouw persoonlijkheid en beroep bepalen we samen welke uitstraling belangrijk is voor jouw profielfoto. Dit doe ik door het stellen van de juiste vragen en aan hand van mijn jarenlange ervaring in het inschatten van mensen.

Tevens kun je in mijn fotostudio in Leiden terecht voor een serie zakelijke portretten voor jouw website. Heb je andere wensen? Bijvoorbeeld meerdere medewerkers tegelijk, foto's bij jullie op locatie? Ik denk graag met je mee.

Neem vrijblijvend contact met mij op zodat we jouw wensen voor een zakelijk portret kunnen bespreken of bekijk direct mijn beschikbaarheid in de online agenda. Lees de positieve reviews op FacebookLinkedIn en in mijn gastenboek en hoor van mijn klanten waarom zij een fotosessie in mijn fotostudio in Leiden aanbevelen.

Tot slot kun je mijn tips voor de perfecte LinkedIn foto lezen in mijn blog.

zakelijke portretfoto danielle van der spek fotografie

Vragen, ideeën, even samen sparren?
Bel mij gerust!

CONTACT

Adres Fotostudio
Industrieweg 12
Zoeterwoude- Rijndijk
Naast Leiden / gratis parkeren
0648276805
info@fotografiedaniellevanderspek.nl

VOLG MIJ

FOTOSHOOT INPLANNEN