Omdat een zakelijk portret niet saai hoeft te zijn

Zakelijk LinkedIn portret Leiden

Wil je jouw LinkedIn profiel, cv of website laten opvallen? Laat dan een betaalbaar zakelijk portret maken in mijn fotostudio in Leiden. Voor €89 all-in bied ik een fotosessie voor een zakelijk portret aan.

Je profielfoto is de eerste indruk die potentiële klanten en werkgevers van jou krijgen, daarom is het belangrijk om hier aandacht aan te besteden. Een professioneel zakelijk portret straalt bovendien uit waar je voor staat en wie je bent. Allereerst toegankelijk en niet te stijf maar bovendien ook professioneel en kundig.

Mijn uitdaging is om jouw persoonlijkheid en beroep te vertalen naar een professioneel zakelijk portret tijdens de fotoshoot in mijn fotostudio in Leiden. Daarbij stel ik je op je gemak en ik geef de juiste aanwijzingen zodat je een ontspannen ogende profielfoto krijgt. Tot slot is er voor dames de mogelijk om de visagiste bij te boeken zodat je nog mooier op jouw zakelijk portret staat.

Heb je andere wensen? Bijvoorbeeld meerdere medewerkers, bij jullie op locatie of in mijn fotostudio in Leiden? Of heb je meerdere foto’s nodig voor jouw website? Ik denk graag met je mee. Neem vrijblijvend contact met mij op zodat we jouw wensen voor een zakelijk portret kunnen bespreken of bekijk direct mijn beschikbaarheid in de online agenda.

zakelijk_20

Vragen, ideeën, even samen sparren?
Bel mij gerust!

CONTACT

Adres Fotostudio
Elisabethhof 7
Leiderdorp
0648276805
info@fotografiedaniellevanderspek.nl

VOLG MIJ

FOTOSHOOT INPLANNEN