Daniëlle van der Spek


Portretfotograaf en visagiste

OVER MIJ


Als portretfotograaf koester ik de interactie met echte mensen. Ik ben nieuwsgierig naar de persoon voor mijn camera – wat maakt jou uniek?

Mijn passie voor de psychologie achter de fotografie maakt mij uniek als fotograaf.

Ik ga verder dan alleen het vastleggen van een beeld. Bij zakelijke fotoshoots duik ik diep in de specifieke branche van mijn klanten. Wat onderscheidt hen en wat willen ze uitstralen? Voor kinderportretten zoek ik niet simpelweg een glimlach, maar streef ik ernaar om het karakter te vangen. Dit lukt alleen wanneer kinderen zich op hun gemak voelen en zichzelf kunnen zijn. Een ontspannen, oprechte en open benadering is daarom cruciaal. Kinderen hebben feilloos door wanneer je niet authentiek bent.

Van spanning naar zelfvertrouwen

Veel van mijn klanten hebben geen ervaring met poseren, en dat is helemaal prima. Ik help hen graag over de drempel van spanning naar zelfvertrouwen. Door mijn oprechte interesse ontstaat er altijd een connectie die essentieel is voor het vastleggen van een goed portret. Mijn portretfotografie draait niet alleen om het vastleggen van uiterlijke schoonheid, maar ook om het creëren van een betekenisvolle ervaring.

Privé

ben ik vooral een trotse moeder van twee geweldige jongens, die toevallig ook mijn favoriete modellen zijn. Samen met mijn grote liefde Reinier genieten we volop van het leven. We grijpen iedere kans aan om te reizen, te wandelen in de bergen, pizza’s te bakken in de tuin of kampvuren te bouwen met onze zoons.

Daarnaast sta ik graag op het toneel en kun je mij op het water vinden, op zoek naar vogels. Natuurlijk gaat mijn camera altijd mee in mijn kajak!

Ervaring

Met meer dan vijftien jaar ervaring als professioneel portretfotograaf kan ik oprecht zeggen dat dit voor mij de meest fantastische baan ter wereld is! Dus, wie ben jij? Vertel het me!

Kennis maken?

Bel Danielle
 • "Niet alleen een geweldige fotograaf, maar ook een prachtig mens! Ik voelde me zeer op mijn gemak en verwelkomd door Daniëlle, ik kan haar werk absoluut aanbevelen!"
  Ana Carolina Conde
  Ana Carolina Conde
 • Vanmorgen een Glamourshoot bij Danielle gedaan. Wat een super ervaring! Vriendelijke vrouw die je hartelijk ontvangt en op je gemak stelt. Danielle verzorgde ook zelf de visagie bij mij en die was echt heel mooi. Ze nam er goed de tijd voor. Ik vind deze fotograaf een aanrader!
  Corine
  Corine
 • Wij hebben onlangs een fotoshoot gedaan bij Danielle. De sfeer was zeer ontspannen, zij wist ons op ons gemak te stellen en nam uitgebreid de tijd om in verschillende settings foto’s te nemen. Zij heeft er door haar professionele instelling voor gezorgd dat wij een schitterende en blijvende herinnering aan de muur hebben hangen. Wij durven haar met een gerust hart aan te bevelen voor uw fotoshoot.
  Gerard
  Gerard
× Stel je vraag via Whatsapp