Linkedin foto van vrouw in pak

Professionele Zakelijke Fotoshoots voor een krachtige eerste Indruk


Laat bij Fotografie Daniëlle van der Spek jouw professionele zakelijke fotoshoot maken. Als specialist in zakelijke portretten denk ik graag met je mee over de perfecte invulling van jouw fotoshoot.

Specialist in professionele zakelijke portretten

Sta je nooit goed op de foto of heb je geen geschikte LinkedIn profielfoto? Kies dan voor professionele zakelijke fotoshoot bij Fotografie Danielle van der Spek. Bij mij staan kwaliteit en 100% tevredenheid voorop, zodat jouw hoogwaardige zakelijke profielfoto’s echt uitstralen wie jij bent en waar jij voor staat.

Met 15 jaar ervaring als professioneel portretfotograaf hebben honderden tevreden klanten voor mij gekozen vanwege mijn persoonlijke aanpak en oog voor detail. Daarom kun je erop vertrouwen dat ik jouw unieke zakelijke uitstraling perfect vastleg.

Twijfel niet langer en maak die afspraak zodat jij al binnen een week jouw professionele foto’s kunt inzetten. Zet jezelf in de schijnwerpers met een uitstekende zakelijke profielfoto en til jouw carrière naar een hoger niveau!

Bekijk mijn portfolio


 • Daniëlle is heel betrouwbaar en professioneel. Ik heb haar benaderd om een fotoshoot te doen tijdens onze jaarlijkse offsite. Ze is heel spontaan en makkelijk benaderbaar. We hadden goede afspraken gemaakt en hierdoor verliep alles heel soepel op de dag zelf. Danielle heeft een groepsfoto gemaakt in de centrale hal van het Museum De Lakenhal en verder heeft zij zakelijke portretten per persoon geschoten. Ze is heel professioneel en zorgt er voor dat je je op gemak voelt waardoor de foto perfect geschoten kan worden.
  Jessica Dijkhuizen
  Jessica Dijkhuizen
 • Al tijden dacht ik erover om een keer professionele foto's te laten maken, maar zag daar enorm tegen op. Uiteindelijk heb ik de stoute schoenen aangetrokken en bij Danielle een fotosessie met visagie geboekt in haar studio. Danielle wist me meteen op mijn gemak te stellen en heeft echt schitterende foto's gemaakt waar ik heel blij mee ben. Ze is professioneel, kundig, neemt echt de tijd voor je en houdt het luchtig. Mooie ervaring!
  Margreet Gaillard
  Margreet Gaillard
 • Ik heb de samenwerking met en de resultaten van Daniëlle van der Spek als heel goed ervaren. Alle communicatie voor en na de fotoshoot waren direct en prettig. De fotoshoot was heel leuk om te doen. En uiteindelijk zijn de resultaten daar ook naar: prachtige foto's. Kortom, van harte aanbevolen.
  Ed de Leest
  Ed de Leest
Zakelijke fotoshoot met aandacht voor detail
Zakelijk portret met professionele uitstraling
Zakelijke foto voor professioneel gebruik

Meetings en Congressen Fotografie

Met ruime ervaring in het fotograferen tijdens offsite meetings en congressen, creëer ik eenheid voor grote bedrijven door alle medewerkers te portretteren. Dankzij een efficiënte planning maak ik in korte tijd veel portretten. Mijn vloeiende beheersing van Engels en Spaans komt goed van pas bij internationale bedrijven.

Klant aan het woord: Erica Haas

“Na een succesvolle samenwerking met Danielle voor lokale zakelijke fotografie, hebben we haar recentelijk geboekt voor het fotograferen van een bedrijfsevenement en het maken van professionele portretfoto’s van alle (70+) aanwezigen. Ondanks dat onze meeting planners zich in de VS bevonden, was Danielle heel gemakkelijk op afstand te coördineren voor de organisatie van het evenement, en ze was zeer flexibel in het tegemoet komen aan onze planning- en timingbehoeften. Tijdens het evenement was ze efficiënt en prettig in de omgang; ik ontving zelfs verschillende complimenten van individuele deelnemers over het werken met Danielle voor hun portretfoto’s. Na afloop van de bijeenkomst bleef ze responsief en werkte ze samen met ons team tijdens het bewerkingsproces om aan al onze unieke verzoeken te voldoen. Zowel individuele deelnemers als het planteam waren zeer tevreden met het eindproduct. Bedankt voor de geweldige ervaring, Danielle!”

Mobiele Fotostudio

Voor een professionele zakelijke fotoshoot op locatie bied ik maatwerkoplossingen aan. Neem contact op om je wensen te bespreken. Ik ontzorg jou als opdrachtgever en voorzie alle medewerkers van handige schema’s en kledingadvies vooraf. Mijn mobiele studio vereist minimale ruimte en binnen 30 minuten ben ik klaar om te fotograferen. Professionele bewerking is altijd inbegrepen voor de perfecte finishing touch.

ZZP’ers en Kleine Bedrijven

Je bent van harte welkom in mijn fotostudio of op mijn groene buitenlocatie voor een professionele zakelijke fotoshoot. Plan zelf eenvoudig je afspraak in via de online agenda. Wil je dat ik naar jou toe kom of heb je andere ideeën? Bel mij, stuur een mail of een WhatsApp – ik hoor graag van je!

Mijn fotostudio bevindt zich centraal in de Randstad, in Nieuwkoop, op maximaal 30 minuten rijden van Leiden, Amsterdam, Den Haag en Utrecht.

Tarieven

Bij mij geen onaangename verrassingen, maar duidelijke all-in prijzen inclusief een uitgebreide selectie aan digitale foto’s.
Bekijk hieronder mijn tarieven voor een professionele zakelijke fotoshoot van zzp’ers en kleine bedrijven. Mijn zakelijke tarieven zijn exclusief 21% btw.
Voor grotere bedrijven die meerdere medewerkers op locatie willen laten fotograferen, maak ik graag een aantrekkelijk voorstel op maat.

 • LinkedIn Basic Fotoshoot
 • 295
 • Zakelijke portretfoto in de studio
 • Visagie touch-up inbegrepen
 • Begeleiding tijdens jouw fotoshoot
 • Close-up profielfoto's met 1 achtergrond
 • Professionele editing & retouching
 • Voorselectie per mail (met logo)
 • 2 digitale foto's (naar keuze) inbegrepen
 • Plan nu jouw afspraak
 • Branding Elevation
 • 495
 • Uitgebreide zakelijke fotoshoot in de studio
 • Begeleiding tijdens jouw fotoshoot
 • Veel variatie in poses èn achtergronden
 • Professionele retouching & editing
 • Voorselectie per mail (met logo)
 • 10 digitale foto's (naar keuze) inbegrepen
 • Visagie inclusief
 • Plan nu jouw afspraak
 • Professional Profile
 • 395
 • Zakelijke fotoshoot in de studio
 • Begeleiding tijdens jouw fotoshoot
 • Gevarieerde poses en achtergronden
 • Professionele editing & retouching
 • Voorselectie per mail (met logo)
 • 6 digitale foto's (naar keuze) inbegrepen
 • Visagie inclusief
 • Plan nu jouw afspraak

De meerwaarde van visagie

Als ervaren visagiste verzorg ik zelf de make-up voor zakelijke portretten in mijn studio. Visagie biedt een meerwaarde door oneffenheden te verdoezelen en je sterke punten, zoals je ogen en jukbeenderen, extra te benadrukken. Ik zorg ervoor dat een glimmende huid geen rol speelt en creëer een natuurlijke, verzorgde look die je zelfvertrouwen geeft en er professioneel uitziet.

Zowel mannen als vrouwen profiteren van professionele visagie; ik verminder roodheid, minimaliseer wallen en matteer de huid voor een egale en frisse uitstraling op foto’s. Mijn aanpak is subtiel en natuurlijk, gericht op het verbeteren van je natuurlijke uitstraling zonder dat het er overdreven uitziet.

PORTFOLIO ZAKELIJK PORTRET

Klik hier voor meer voorbeelden

Hoe Verloopt een Zakelijke Fotoshoot?


Wat kan ik verwachten van mijn professionele zakelijke fotoshoot?

Afspraak en Voorbereiding

Je kunt eenvoudig je afspraak inplannen via mijn online agenda. Binnenkort ontvang je een bevestiging per e-mail, waarbij ik persoonlijke tips en kledingadvies toevoeg. Voorafgaand aan de fotoshoot nemen we telefonisch eventuele vragen door. Ook kun je foto’s van je outfitideeën appen, zodat ik je gericht advies kan geven. Het contact is persoonlijk en direct, dus voel je vrij om mij altijd te benaderen!

Visagie en ontspanning

Indien je visagie hebt bijgeboekt, starten we rustig met een kop koffie of thee en professionele make-up. Dit ontspannen moment biedt gelegenheid om te praten over jouw werk en doelen, waarbij we elkaar beter leren kennen. Zo beginnen we jouw zakelijke fotoshoot op een ontspannen en persoonlijke wijze.

Fotoshoot

Bij aankomst bespreken we jouw wensen en nemen we samen de outfits door die je hebt meegebracht. Ik zorg ervoor dat je je direct op je gemak voelt en geef duidelijke aanwijzingen voor poses die jouw persoonlijkheid en professionaliteit benadrukken. Tijdens de fotosessie creëren we een variëteit aan settings en composities, waardoor we diverse professionele portretten kunnen vastleggen die jouw zakelijke uitstraling perfect weergeven.

Professionele Setting

Met gebruik van professionele belichting en achtergronden creëer ik de ideale setting voor jouw zakelijke uitstraling. Tijdens de fotoshoot kun je direct op het scherm meekijken om de resultaten te beoordelen en aanpassingen te maken indien nodig.

Fotoselectie en Levering

Na de fotosessie selecteer ik zorgvuldig de beste foto’s en bewerk ze tot in de puntjes voor een perfecte afwerking. Binnen enkele dagen ontvang je een preview van de foto’s, waaruit je jouw favorieten kunt kiezen. De geselecteerde foto’s worden digitaal geleverd in hoge resolutie, klaar voor gebruik.

Conclusie

Met mijn zakelijke fotoshoots garandeer ik niet alleen professionele resultaten, maar ook een persoonlijke benadering zodat jouw professionele uitstraling perfect tot zijn recht komt.


Offerte op maat


Wil je een zakelijke fotoshoot voor meerdere portretten op locatie organiseren? Geen zorgen, ik sta voor je klaar! Neem gerust contact met me op om je wensen te bespreken. Ik denk graag met je mee en maak graag een op maat gemaakt voorstel voor je.


  × Stel je vraag via Whatsapp