Zakelijk portret l LinkedIn l Teamfoto's

Zakelijk portret

Heb je behoefte aan professionele portretfoto's voor jouw bedrijf? Ik ben de fotograaf die jou ontzorgd en met je mee denkt.

Wat wil je uitstralen als bedrijf? Laat mij dat vertalen naar een persoonlijk zakelijk portret.

Portretfotografie medewerkers

De gezichten achter jouw bedrijf op een ontspannen en professionele manier gefotografeerd.

Met mijn ruime professionele ervaring als portretfotograaf weet ik binnen korte tijd een toegankelijke sfeer te creëren zodat iedereen ontspannen op de foto staat. Met als resultaat krachtige en benaderbare portretfoto's voor iedereen.

Lees op mijn LinkedIn pagina ervaringen van anderen die mij hebben ingehuurd als fotograaf.

Senior Sales Support at Principal Global Investors
September 15, 2022, Jessica was Danielle’s client

Ik heb Danielle benaderd om een fotoshoot te doen tijdens onze jaarlijkse offsite. Ze is heel spontaan en makkelijk benaderbaar. We hadden goede afspraken gemaakt en hierdoor verliep alles heel soepel op de dag zelf.

Danielle heeft een groepsfoto gemaakt in de centrale hal van het Museum De Lakenhal en verder heeft zij zakelijke portretten per persoon geschoten.
Ze is heel professioneel en zorgt er voor dat je je op gemak voelt waardoor de foto perfect geschoten kan worden.

Zij is betrouwbaar en heel professioneel.

September 13, 2022, Arthur was Danielle’s client

Danielle kreeg het als eerste fotograaf voor elkaar om van mij een portret foto te maken waar ik op sta zoals ik normaal ook ben.

Met haar goedlachse persoonlijkheid weet ze je meteen op je gemak te stellen en letterlijk voor ik met mijn ogen kon knipperen of na kon denken hoe ik zou poseren en kijken stond ik er al op. Gelukkig als mijzelf!

Makelaar Taxateur bij van B Makelaar
September 5, 2022, Marc was Danielle’s client

Enthousiast, vakbekwaam, vriendelijk en uiteraard met het gewenste resultaat!

Danielle zorgt er voor dat alles soepel verloopt, je op je gemak bent, ze meedenkt en de juiste sturing geeft.

Schoolleider basisschool De Hortus
August 30, 2022, Martine was Danielle’s client

Een team leraren vastleggen is geen sinecure, want allemaal nogal zelfkritisch. Als start van het nieuwe schooljaar én als nieuw team van een gefuseerde school was dit een mooie aftrap.

Danielle nam voor iedereen de tijd en gaf je het gevoel prachtig op de foto te komen. En terecht want het resultaat mag er zijn!

De foto's zijn zeer goed gelukt. Iedereen staat erop als de beste versie van zichzelf! Een pareltje voor onze website en een aanrader voor iedereen.

Zeker voor herhaling vatbaar. Bijkomstig voordeel is dat collega's die in de toekomst nieuw in ons team komen in de studio langs kunnen voor een foto in dezelfde stijl. Zeer tevreden!

Marketing & Communicatie Medewerker bij HeadFirst Group
July 22, 2022, Chantal was Danielle’s client

De samenwerking met Danielle als erg goed ervaren! Meteen vanaf het begin goed contact en zij begreep meteen wat de verwachtingen waren, professionele portretten schieten van professionals tijdens een evenement.

Danielle had alle benodigde apparatuur mee, kon ik korte tijd veel foto's maken zonder dat het gehaast voelde, stelde alle 'modellen' meteen op hun gemak dat er zelf een rij met geïnteresseerden ontstond.

De professionals zijn blij met het resultaat en dat is waar het om gaat!

July 7, 2022, Saskia was Danielle’s client

Een onbevangen dag met het juiste resultaat!
Direct een relaxte vibe bij de ontmoeting, dat is waar Danielle voor zorgt.

Naast de enorme klik en haar scherpe oog voor de juiste plekjes was het enorm gezellig. Bleken we ook nog eens bijna tegenover elkaar te wonen. Het was een bijzondere dag met een prachtig resultaat.

De zorg, aandacht en creativiteit van Danielle is, waarvoor ik zeker regelmatig terug zal komen!

Mobiele fotostudio

Met mijn mobiele fotostudio kom ik naar jullie kantoor of een andere locatie toe.

Wat dacht je er bijvoorbeeld van om tijdens een offsite meeting of congres zakelijke portretten te laten maken? Voor internationale bedrijven is dit een mooie kans om eenheid te creëren.

Zo heb ik bijvoorbeeld in het Hilton Amsterdam en in de Lakenhal in Leiden mobiele fotostudio's opgezet. Hierbij combineerde ik het fotograferen van zakelijke portretten met sfeerbeelden van het congres.

Werkwijze

Je neemt contact met mij op om aan te geven wat jouw wensen zijn. Ik denk graag met je mee en ik maak een voorstel op maat voor je.

Ik lever een schema aan met een efficiënte planning waarbij je alleen nog maar de namen hoeft in te vullen. Voor jouw medewerkers stuur ik vooraf een document met kledingadvies en tips.

Samen overleggen over een geschikte locatie. Ik heb niet veel ruimte nodig om een mooie serie zakelijke portretten te maken. Binnen een half uur bouw ik de studio op en kan ik beginnen met fotograferen.

Nadat we alle headshots hebben gemaakt ga ik aan de slag met het editen van de foto's. Het is de finishing touch die de foto's nét even sprankelende maakt. Mijn stijl is natuurlijk en stoer met een klein vleugje glamour. Dat ene pukkeltje werk ik uiteraard netjes weg.

Profielfoto's en headshots

Ook voor zzp-ers en kleine ondernemers verzorg ik graag professionele zakelijke portretten.

Plan gemakkelijk zelf je afspraak in via de online agenda. Mijn fotostudio bevindt zich in Nieuwkoop. Centraal gelegen op maximaal 30 minuten rijden van Leiden, Amsterdam, Den Haag, en Utrecht.

Wil je liever bij jou bedrijf foto's laten maken? Dat kan ook! Neem contact met mij op voor de mogelijkheden en een vrijblijvende offerte.

Transparante tarieven

Wat kan ik voor je fotograferen? Een bedrijfsfeest of een serie zakelijke portretten?

Neem contact met mij op voor een vrijblijvend voorstel op maat. Geen onverwachte verrassingen maar duidelijke all-in prijzen inclusief een ruime selectie aan digitale foto's. Voor zzp-ers en kleine bedrijven kun je bovendien de tarieven vinden via onderstaande knop.

Vragen, ideeën, even samen sparren?
Bel mij gerust!

Adres Fotostudio
Bedrijfsweg 23
2421 LE Nieuwkoop

Gratis parkeren

Werkgebied o.a. Nieuwkoop, Leiden, Alphen aan den Rijn, Amsterdam, Utrecht, Den Haag, Rotterdam

0648276805
info@fotografiedaniellevanderspek.nl

VOLG MIJ

FOTOSHOOT INPLANNEN