Bedrijfsfotograaf l Nieuwkoop l Leiden

Zakelijk portret l Nieuwkoop l Leiden

Fotograaf Danielle van der Spek is gespecialiseerd in zakelijke portretten, bedrijfsfotografie en fotografie van bedrijfsevenementen.

Zakelijke portretfoto nodig?

Ben je op zoek naar een portretfotograaf om alle medewerkers te portretteren? In dat geval ben je bij mij aan het juiste adres! Maar ook als je zzp-er bent help ik je graag aan een krachtige zakelijke portretfoto. Met een professionele zakelijke portretfoto maak je immers een sterke eerste indruk.

Locaties in Nieuwkoop en Leiden

In de eerste plaats kun je voor een professionele zakelijke portretfoto terecht in mijn fotostudio in Nieuwkoop. Daarnaast is er de mogelijkheid om buiten zakelijke portretfoto’s te maken in een rustig park direct naast de fotostudio in Nieuwkoop.
In de twee plaats fotografeer ik veel in Leiden op locatie. Bovendien heb ik in Leiden op aanvraag een fotostudio tot mijn beschikking.
Tot slot heb ik een mobiele fotostudio die ik bijvoorbeeld in jullie bedrijf kan opzetten. Waardoor ik regelmatig word ingehuurd om om tijdens een vergadering, congres of evenement al het personeel te portretteren.

Coaching tijdens de fotosessie

Welke indruk wil jij achterlaten met jouw LinkedIn profielfoto? Enerzijds professioneel en zelfverzekerd en anderzijds toegankelijk en benaderbaar.
Door het creëren van de juiste sfeer stel ik je op je gemak opdat we krachtige zakelijke portretten kunnen maken. Door middel van subtiele aanwijzingen help ik je om zo goed mogelijk op de foto te staan. Tenslotte heb ik inmiddels vijftien jaar ervaring als professioneel portretfotograaf. Met name het contact met allerlei soorten mensen maakt mijn werk zo leuk!

Werkwijze zakelijke portretfoto

Jouw LinkedIn fotoshoot plan je gemakkelijk zelf in via de online agenda. Vervolgens bel ik je op om eerst even kennis te maken en jouw wensen te bespreken. Wil je bijvoorbeeld in de fotostudio in Nieuwkoop of Leiden jouw portretfoto’s laten maken? Of kies je daarentegen voor een mooie buitenlocatie? Nadat de fotosessie heeft plaats gevonden ontvang je vervolgens een ruime selectie foto’s per mail. Zodoende kun je zelf jouw favoriete foto’s uitkiezen. Daarbij kun je uiteraard rekenen op mijn advies. Vervolgens worden de foto’s geperfectioneerd. Dat ene pukkeltje en eventuele glimplekjes in het gezicht werk ik ten slotte netjes weg.

Transparante prijzen

Wat kan ik voor je fotograferen? Een bedrijfsfeest of een serie zakelijke portretten? Neem door middel van een belletje of mailtje contact met mij op voor een vrijblijvende offerte op maat. Geen onverwachte verrassingen maar duidelijke all in prijzen inclusief een ruime selectie aan digitale foto’s. Voor zzp-ers en kleinere bedrijven kun je bovendien de prijzen vinden op mijn tarieven pagina.

Portfolio

Scroll naar beneden om een aantal zakelijke portretten te bekijken die ik heb gemaakt in Nieuwkoop en Leiden.

Vragen, ideeën, even samen sparren?
Bel mij gerust!

Adres Fotostudio
Handelsweg 2
Nieuwkoop

Gratis parkeren

Werkgebied o.a. Nieuwkoop, Leiden, Alphen aan den Rijn, Amsterdam, Utrecht, Den Haag, Rotterdam

0648276805
info@fotografiedaniellevanderspek.nl

VOLG MIJ

FOTOSHOOT INPLANNEN